Mad på flyet

Når du flyver med Novair, Apollos eget flyselskab, så starter ferien allerede, når du går ombord på flyet - hvad siger du til en varm 3-retters menu? Det handler om helhedsoplevelsen, alt fra smag til udseende, funktionalitet, holdbarhed og bæredygtighed. 

Ferien starter ombord på Novair

Måltiderne bookes hjemmefra, nemt og bekvemt, og vores menuer har flere alternativer. Udover standardmåltidet, Standard Meal, kan du vælge vegetarisk eller andet specialkost, men også Healthy Meal, Snack Meal eller Superior Meal. Alle menuer består af en lille forret, hovedret og dessert. For at runde måltidet af indgår der kaffe eller te - så man kommer tæt på en restaurantoplevelse på 10.000 meters højde!

Vores ambition er at trods højden, så vil vi skabe et alternativ til sandwiches og stress. Vi vil skabe en positiv madoplevelse i ro og mag - gerne i godt selskab.

Tilkøb mad på flyet

Har du allerede booket din rejse?

Har dit bookingnummer 8 cifre? (fx 12345678) så ring til os 70 13 33 00.

Har dit bookingnummer 12 cifre? (fx 020304-8050-00) så kan du tilkøbe mad på flyet via Din Booking eller ring til os på 70 13 33 00.

Gå til Din booking

Har du endnu ikke booket din rejse?

Vælg mad på flyet som tilvalg, når du booker din rejse på apollorejser.dk


Menuer

Her præsenteres de menuer, som du kan vælge mellem ombord på Novair

Standard Meal

Standard Meal

Superior Meal

Superior Meal

Børnemenu novair

Børnemenu

Vegetarisk menu

Vegetarisk alternativ

Healthy Meal

Healthy Meal

Snack Meal

Snack Meal

Specialmad

Specialmad

dessert & snacks

Drikkevarer, desserter & snacks


Vidste du at?

Du behøver ikke at bestille til hele selskabet

Når du flyver med Novair eller et andet flyselskab, kan du vælge at bestille mad på udrejsen eller hjemrejsen. Du behøver desuden heller ikke at bestille mad til hele selskabet - bare til dem, der har lyst.

Maden forberedes lokalt i lufthavnen

Måltider af god kvalitet skal være frisk og derfor laves maden enten samme dag som din flyvning eller om eftermiddagen/aftenen før din flyvning. Et vigtigt aspekt i dette er, at maden laves lokalt i lufthavnen.

Vi er med og udformer menuerne

Vi arbejder med tre leverandører,  når det gælder vores madprodukter. Alt er udvalgt med omtanke, da kvalitet og miljøhensyn er de vigtigste kriterier for os. Vi udformer vores menuer sammen med hovedleverandøren Dafgårds Kokke. Apollos cateringchef Paul de Susini tester de forskellige retter samt har et udvalg af forskellige grupper, der også tester de forskellige retter og udvælger deres favoritter.

Vidste du, at man mister ca. 20% af smagsoplevelsen i luften? Derfor testflyver vi alle retter, så vores passagerer ombord kan få den helt rigtige sammensætning af smage og dermed en god madoplevelse. 


Vores miljøvenlige madbokse

Tilpassede og miljøvenlige madbokse

Vi er stolte af vores madbokse. De produceres i Sverige af karton fra svenske skove, og sammen med leverandøren har vi tilpasset madboksene, så de passer til servering på flyet. De vejer dermed ikke særlig meget, og de optager ikke for meget plads på bordet. Vi ønsker nemlig ikke bare, at maden skal serveres på en god måde - den skal også være brændstofeffektiv. Vores lette madbokse sparer nemlig ca. 14 kg kuldioxid pr. flyvning og ca. 15 tons kuldioxid pr. år, hvilket giver et mindre aftryk i miljøet. Vi samler desuden alle madbokse efter hver flyvning og sender dem til forbrænding.

Pt arbejder vi på at afskaffe al plastik ombord og til årskiftet 2019/2020 bytter vi al plastikbestil ud med et miljøvenligt alternativ.


Medbragt mad

Desværre er det ikke tilladt at medbringe egen mad om bord, da vi dermed ikke kan sikre evt. allergikeres sikkerhed og komfort. Undtagelsen herfra er medbragt mad til spædbørn under 2 år.