Mad og drikke

Mad på flyet

Når du flyver med Novair, kan du vælge mellem flere forskellige menuer og forskellige specialmåltider, såsom glutenfri og vegetarisk. Alle menuer er omhyggeligt sammensat for at give dig en dejlig spiseoplevelse om bord. Hvis du vil have lidt ekstra luksus, kan du altid vælge vores Superior Meal. Børnene har deres egen børnemenu, og om vinteren kan du også bestille Surprise Meal med sjov legetøj til de små.

Bestil mad på flyet

Gå til din rejse for at tilvælge måltider når du rejser med Apollo og Novair.

Bestil mad

Måltider om bord er en mulighed, som du bestiller gennem din rejsearrangør. Novair har ikke salg af måltider eller sandwiches om bord. Sørg derfor for at bestille mad, når du bestiller turen med din rejsearrangør. Indtast din reservation for at tilføje måltider, hvis du rejser med Apollo.

Vælg i mellem flere forskellige menuer

Udover standardmåltidet kan du på visse flyvninger vælge Healthy Meal, Snack Meal eller Superior Meal. På nogle flyvninger er der også mulighed for at vælge Surprise Meal med børnemåltid og legetøj. Nedenfor kan du se de aktuelle menuer. Alle menuer er omhyggeligt sammensatte - Sund Meal er designet med hjælp fra mesterkokken Christoffer Magnusson Domeij, olympisk medaljevinder i madlavning, som også står bag Mondo Food & Beverage på alle Apollo Mondo Family Resorts.

Til alle måltider (undtagen Snack Meal) serveres også varmt brød. Alle måltider afsluttes med kaffe eller te. Kolde drikkevarer er ikke inkluderet i måltiderne, men vi har et omfattende udvalg af drikkevarer og snacks til gunstige priser om bord.

Børnemenuer

Vores små passagerer om bord, børn op til 11 år, modtager en særlig børnevenlig menu. Kabinepersonalet serverer altid for børnene først, så de voksne kan hjælpe børnene uden deres egen mad bliver kold Vores kabinepersonale hjælper også med at opvarme babymad til de mindste ved behov.

Medbragt mad

Desværre er det ikke tilladt at medbringe egen mad om bord, da vi dermed ikke kan sikre evt.allergikeres sikkerhed og komfort. Undtagelsen herfra er medbragt mad til spædbørn under 2 år.

Special mad

Vi tilbyder følgende specialmåltider:

  • Diabetes
  • Uden svinekød
  • Glutenfri
  • Laktose- og mælkeproteinfri
  • Vegansk
  • Vegetarisk

Specialmenuer bestilles og betales hos din rejsearrangør, når du bestiller din rejse eller senest 3 dage før afrejsedagen. For menu for specialmad bedes du kontakte vores kundeservice. Hvis du som allergiker lider af alvorlige allergier eller flere allergier, anbefaler vi at du medbringer din egen mad om bord. Hvis du skal have din egen mad med om bord, vil vi bede dig om at informere vores kundeservice, så vi kan informere besætningen på flyvningen.

Standardmenu  

Udrejse

Forret
En lækker svensk rejesalat. Som tilbehør smør, to typer surdejsbrød og flødeost.

Varm ret
Urtekrydret oksekød med sellericreme og citronrisotto.

Dessert
Choco coconut samt lidt Valrhona chokolade. Kaffe eller te.

Børnemenu
En favorit med lasagnette og appelsinjuice, smør, kiks og flødeost. Minimuffins til dessert.

Hjemrejse

Forret
En kylling med cremet mangosalsa. Smør, to typer surdejsbrød og flødeost.

Varm ret
Angus kød med chilibønner og kartoffeltærte.

Dessert
Hindbær og vaniljemousse samt en bid chokolade til kaffen. Kaffe eller te.

Børnemenu
Kødboller i flødesovs med mos, broccoli og baby gulerødder. Smør, brød og flødeost. Choco chip cookie til dessert.

 

Superior Meal  

Forret
Citron- og pebermarineret laks og roastbeef med syltede rødløg, kartoffelsalat og soltørrede tomater. 

Varm ret Superior Meal Fish
Torske med pommes duchesse ledsaget af sukkerbønner og baby gulerødder.

Varm ret Superior Meal Meat
Grillet bøf med kartoffelgratin og rødvinssovs ledsaget af soltørrede tomater og grønsagsmix.

Tilbehør
Herregårdsost og Blue Cheese med quincemarmelade.

Dessert
Chocolate truffon.

Snack Meal  

Udrejse

Baguette med cheese creme, salat, paprika, ost og røget skinke samt en kage. 

Hjemrejse

Baguette med creme fraiche, soltørrede tomater/feta, salat, tomatskive, ost og røget kalkun samt en kage.

Healthy Meal  

Menu 1

Forret
Cremet hummus med sojabøner og knækbrød.

Varm ret
Vegetarisk quinoasalat med blandede bønner, fetaost og ristede græskarkerner som serveres med vinagrette på friske urter og chili.

Dessert
Frisk frugtsalat med mynte og lime.

Menu 2

Forret
Ristet paprika- og olivensalat med friskost smagt til med friske urter.

Varm ret
Grillet kyllingebryst med honning og frøglace, spinatsalat med ristede rodfrugter og hvidløgsdip.

Dessert
Frisk melonsalat med granatæblekerner og valnødder.
 

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i menuerne.