Mad og drikke

Menuen som serveres
Menuen varierer afhængig af flyvningens længde. Menuen er omhyggelig forberedt og består af forret og en varmret. Der serveres naturligvis varmt brød til alle vores måltider. Til dessert serveres en mindre dessert el. en chokoladebid til vores kaffe/te som indgår til alle vores måltider. Då måltiderne er ekskl. drikkevarer, har vi et omfattende udvalg af drikkevarer, snacks m.m. til overkommelige priser.

Børnemenu
Vores yngre passagerer om bord (børn op til 11 år) får en speciel børnevenlig menu serveret. Kabinepersonalet serverer altid først måltider til børnene, så de voksne kan hjælpe børnene uden at deres egen mad bliver kold. Vores kabinepersonale hjælper også gerne med at varme medbragt børnemad til de aller mindste ved behov.

Medbragt mad
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad om bord, da vi ellers ikke kan garantere sikkerhed og komfort for allergikere. Undtagen til vores mindste passagerere under 2 år.

Bestil mad
På flyvninger under 8 timer er måltider om bord altid et tilvalg, som du skal bestille hos din rejsearrangør. Novair sælger ikke mad om bord. Husk derfor at bestil mad på flyet, når du bestiller og booker din rejse hos din rejsearrangør.

På flyvninger over 8 timer tilbydes du ét let måltid. Du kan dog bestille et ekstra måltid mad hos din rejsearrangør. Tænk på, at en flyvning på mellem 8 og 12 timer er lang, og at det kan være rart at købe det ekstra måltid mad på den lange flyvetur. På flyvninger over 8 timer serveres måltidet først efter 7 timer. Hvis du vælger at tilkøbe et ekstra måltid, serveres dette 1-2 timer efter start.

Hvis du også ønsker mad på den første strækning under flyvningen, bestilles maden ved din rejsearrangør.

For nøjagtige priser på voksen- eller børnemenu samt specialmad, kontakt venligst din rejsearrangør.

Menu for udrejse med Novair

Forret
Cæsarsalat baseret på korngryn. Smør, kiks og smøreost.

Varm ret
Kylling med karry og sesam.

Dessert
Choco coconut med kaffe eller te (inkl. opfyldning).

Børnemenu
En favorit med lasagnette og pærejuice, smør, kiks og smøreost. Mini choco cookie til at slutte af med.

Menu for hjemrejse med Novair

Forret
En lækker rejesalat. Som tilbehør findes smør, kiks og smøreost.

Varm ret
Krebinetter.

Dessert
Brownie med en kop kaffe eller te (inkl. opfyldning).

Børnemenu
Kødboller i flødesovs med mos, broccoli og minigulerødder. Smør, brød og smøreost. Choco chip cookie til dessert.