Ansvar

Ansvar

Novair støtter SOS-børnebyen, i Phuket,Thailand
Om bord på vores flyvninger rundt omkring i verden har vi på Novair siden 2001 indsamlet vekselmønt. Pengene går ubeskåret til en af SOS-Børnebyerne i Thailand, Phuket. Kabinepersonalet tager sig af indsamlingen ved at, hvis der er tid, at vise en film om SOS-Børnebyer og deres funktion. Ønsker du at give et bidrag, uanset beløb og valuta, så er findes muligheden via de indsamlingsbøsser som vil passere gennem kabinen.

Personalet fra Novair besøger årligt Phuket og da ser vi at indsamlingen virkelig kommer børnene til gode. Børnene får en tryg tilværelse hos en familie, mulighed for uddannelse og sygepleje. Vi besøger ofte børnene omkring Jul og medbringer nyttige og brugbare gaver som alle børnene kan bruge.

Dine byttepenge hjælper børn på gaden
Linket mellem øget turisme og øget seksuel udnyttelse af børn er stærk. Som rejsearrangør er det vores pligt, at gøre hvad vi kan for at forhindre at børn bliver udnyttet på vores rejsemål. Derfor samarbejder Apollo og Novair med SOS - Børnebyerne.

Rejse- og turistindustrien er en af verdens største og hurtigst voksende industrier. Før og fremmest er det turisme til Asien og Mellemøsten der øges. Turismen er en vigtig indkomstkilde for mange af disse lande - men der eksisterer også en beskidt bagside i form af øget børneprostitution. Et effektivt middel mod seksuel udnyttelse er at hjælpe økonomisk udsatte børn til at få en uddannelse.

Apollo og Novair er en del af Apollo Travel Group. Virksomheden har i mange år samarbejdet med SOS-Børnebyerne på et internationalt niveau. I Skandinavien har Apollo valgt at udvikle samarbejdet og sætte det sammen med vores engagement mod seksuel udnyttelse af børn. Eftersom vi ved at problemet eksisterer, er det vigtigt at vi som rejsearrangør aktivt modarbejder at turister seksuelt udnytter børn på vores rejsemål.

Vil du bidrage?
Kabinepersonalet håndterer indsamlingen ved at vise en film og SOS - Børnebyerne og deres organisation. Ønsker du at give et bidrag uanset størrelse og valuta, er der mulighed for dette i de indsamlingsbøsser der kommer igennem kabinen.